Intersuhl

Al ruim 30 jaar is Den Otter Alles voor Kantoor officieel verkooppunt van het Duitse kwaliteitsmerk Interstuhl. Kantoorinterieur, zitcomfort in het bijzonder, is onze lust en ons leven. We weten hoe we mensen gezonder, prettiger en eleganter kunnen laten zitten. Zo helpen we mensen zichzelf te overtreffen en hun dromen waar te maken. Maar, we stellen ons zelf ook in dienst van een betere (werk-leef)omgeving. Dat betekent dat we ons bedrijfsproces stap voor stap circulair aan het maken zijn en onconventionele samenwerkingen sluiten voor meer schoonheid op alle fronten.

 

Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Dit is samengevat in ‘Enjoy seating performance’ en gebaseerd op haar drie kernwaarden efficiency, esthetiek en engineering.

 

Efficiency: Interstuhl streeft er altijd naar om meer te bereiken met minder. Ze heeft respect voor mens & milieu en handelt op een hele duurzame manier.

 

Esthetiek: ‘Interstuhl esthetiek’ is meer dan alleen een prachtig design. Het zitcomfort prikkelt de zintuigen en geeft een eigen invulling aan ‘zitbeleving’.

 

Engineering: Interstuhl combineert technische verfijning met innovatie, slimme oplossingen en een compromisloze toewijding aan kwaliteit. Niet alleen in de productontwikkeling, maar ook in de productieprocessen.

 

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Merk - Interstuhl

Den Otter

Alles voor kantoor