Artifort

ART & COMFORT

Dat is waar dit wereldberoemde merk voor staat. Tijdloos design. Voor altijd. Toonaangevend. Van Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt tot René Holten en Patrick Norguet. Zitten. Wachten. Vergaderen. Opbergen. Overleggen. De oogstrelende en exclusieve meubels zijn niet voor niets in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou opgenomen. Topdesign van topkwaliteit. Voor thuis, kantoor, directiekamer of ontvangstruimte. In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

 

Artifort staat voor meubilair dat levenslang meegaat. In veel gevallen  wordt het doorgegeven op generatie. Het geheim is het gebruik van hoogwaardige materialen en gemaakt door vakmensen. Het vakmanschap van de stoffeerders, lassers, houtbewerkers en naaisters is van hoog niveau door jarenlange ervaring en interne training van jonge medewerkers.

 

Artifort heeft de heeft de afgelopen jaren veel in haar productiefaciliteit geïnvesteerd. Artifort gelooft in duurzaamheid en in designmeubelen die meerdere generatie mooi blijven. De kwaliteit van de stoelen en banken is zo goed dat je ze na tien of twintig jaar opnieuw kunt laten stofferen. Daarbij worden de zittingen en kussens vervangen: die kunnen tegenwoordig een stuk duurzamer gemaakt worden. Het is een echte refit. Als we klaar zijn met de herstoffering, dan zit de stoel als nieuw en is het een echte blikvanger.

 

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Merk - Artifort

Den Otter

Alles voor kantoor