Lande

Een werkomgeving die inspireert, een ontvangstbalie die verwelkomt, een wachtruimte waar de tijd vlugger gaat, en opbergplekken die zichzelf lijken op te ruimen… Dromen! En nu ook mogelijkheden, met Lande, het meubelmerk dat verder gaat. Concentratie-units, banken, stoelen, kasten, tafels, maar ook maatwerk, zoals balies. Een inrichting op maat! Flexibel, efficiënt, kwalitatief en met een persoonlijk accent.

 

Het gehele traject van ontwikkeling tot het afleveren bij de eindgebruiker wordt in eigen beheer uitgevoerd: inkoop, verkoop, productie (metaal, schuim, hout), stoffering, marketing, transport en assemblage. Slechts een paar zeer specialistische en arbeidsintensieve onderdelen worden uitbesteed.

 

Bij Lande zijn de lijnen tussen ontwikkeling, inkoop, productie en verkoop heel kort. Elke wijziging, aanpassing of toevoeging kan hierdoor snel worden uitgevoerd. Nieuwe inzichten worden direct toegepast en de gevolgen zijn meteen zichtbaar. Op deze manier kan steeds zo efficiënt en duurzaam mogelijk geproduceerd worden.

 

De Lande Group heeft haar productie volledig in eigen hand, met drie uiterst moderne fabrieken in Schijndel, Lanaken (België) en Bursa (Turkije). Lande maatwerk-oplossingen profiteren optimaal van de uitzonderlijke mogelijkheden die deze situatie biedt. Het hoofdkantoor en showroom bevinden zich in Schijndel.

 

In Schijndel bevindt zich tevens de grootste productielocatie van de Lande Group. Een geavanceerd en hypermodern machinepark van maar liefst 10.000 m2. In Schijndel wordt ontworpen, ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd. De metaal-, poedercoat-, schuim-, hout- en de assemblage-afdeling zijn tevens in Schijndel gehuisvest.

Met de productie-units in de “achtertuin” heeft Lande volledig controle over de kwaliteit en planning. Het directe contact tussen verkoop, ontwikkeling en productie geeft een enorme flexibiliteit. Of het nu om een kastenwand, een bijzondere stoel, een tafel van uitzonderlijke afmeting, een balie of om een compleet inrichtingsconcept gaat. 

 

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Merk - Lande

Den Otter

Alles voor kantoor