Drentea

Sinds 1955 ontwerpt Drentea producten met een unieke vormgeving en duurzame kwaliteit. Gestart in Emmen onder de naam N.V. Betiham de Beer’s Technische Industrie en Handelmaatschappij. Hier werd de focus gelegd op technische verlichtings- en handelsproducten. In de jaren erna richtte men zich meer op de ontwikkeling en productie van meubelen voor kantoor- en huisomgeving.

 

Drentea had met haar ‘Room Steel’ een grote rol in de ontwikkeling van stalen wandkasten, tafels, accessoires en vele elementen voor de thuisomgeving. Het huidige Drentea richt zich volledig op ontwerp van innovatieve werkfaciliteiten voor kantoor- en werkomgeving binnen Het Nieuwe Werken. Drentea heeft zich hiervoor aangepast met het meest hoogwaardige hightech machinepark dat volledig draait op duurzaamheid en efficiency. Drentea levert uitsluitend 100% Nederlands fabricaat, ontwerpt en produceert voor een tweede leven middels hergebruik en biedt producten die volledig recyclebaar zijn.

 

Drentea Office Furniture als 100% Nederlands maakbedrijf beschikt over eigen moderne en duurzame productiebedrijven in Nederland. Door continu te investeren in de modernste productietechnieken maakt Drentea duurzame en circulaire producten, waarbij zij het gehele proces in eigen beheer hebben. Maar bovenal is Drentea in staat om met bestaande producten of grondstoffen nieuwe producten of toepassingen te creëren. Hierbij streeft men naar maximaal hergebruik van alle gebruikte materialen en grondstoffen.

 

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Merk - Drentea

Den Otter

Alles voor kantoor