Gispen

Den Otter Alles voor Kantoor is een officieel verkooppunt van de Gispen Design Collectie. De Gispen Design Collectie omvat uitgesproken designproducten en functionele woon- en werkoplossingen. Van accessoires tot zitmeubilair. Het betreft goed geproduceerde meubels, verlichting en accessoires voor degenen die vormgeving waarderen, en kwaliteit en duurzaamheid belangrijk vinden. De producten zijn slim en innovatief, van hoge kwaliteit en geschikt voor toepassing in zowel de thuissituatie als in projecten. Gispen staat voor functioneel design met de Nederlandse nuchterheid die overbodigheid uitsluit. Tijdloos. Of het nu een modern interieur is, minimalistisch, klassiek, landelijk of eclectisch, door de balans tussen vormgeving en functionaliteit, passen onze producten comfortabel in alle ruimtes van het huis, ongeacht de stijl voorkeuren en los van trends.

 

Naast de Gispen Design Collectie, is Den Otter officieel distributeur van de Gispen Zinn (bureau)stoelen collectie. Met de Zinn collectie van Justus Kolberg is Gispen terug met een eigen stoelenlijn. Daar zijn we trots op. Zinn omvat een lijn professionele bureaustoelen met een bijzonder goed initieel zitcomfort en eenvoudige bediening. Daarnaast biedt Zinn een 6-tal bezoekersstoelen met een 4-poot, dan wel sledeframe. Veel variaties zijn mogelijk: van EN 1335 of NPR 1813 bureaustoelen naar 4-poot of slede bezoekersstoelen met of zonder armleggers. Voor iedereen en voor elke situatie is er een Zinn. Zowel de bureaustoel als de bezoekersstoel hebben een netweave rug waardoor ze perfect met elkaar te combineren zijn.

 

Een belangrijk deel van de producten wordt vervaardigd in de CO2-neutrale Gispen fabriek in Culemborg. Dit zorgt voor werkgelegenheid, lokale bedrijvigheid, ontwikkeling van talent en innovaties. Tevens draagt het bij aan het behoudt van ambachtelijke vaardigheden en industriële procedés.

 

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Merk - Gispen

Den Otter

Alles voor kantoor